Hvad koster stråtag?

Herunder er angivet priser på det to hyppigst udførte former for arbejde jeg udfører. Så hvad koster stråtag? Der er mange forskellige ting der spiller ind, når man skal give et tilbud på et stråtag. Det kan fx være adgangsforhold, højde til tagskæg, nye kviste/tagvinduer og meget andet. Priserne er varierende og vejledende, da alle opgaver er forskellige. Priserne er inklusive moms.

Nytækning

fra 7-900 kr. / m2

inkl. moms

Rygning m. havrehalm i net

fra 300-350 kr. / m

inkl. moms

En endelig kvadratmeterpris, som er inklusive afrivning af gammelt tag, lægtning, bortkørsel af affald, isolering, opsætning og leje af stillads, samt alt hvad du ellers kan forestille dig, ligger i omegnen af 1200-1800 kr/kvm inkl. moms.
Så skal du have en pris på et stykke arbejde, om det så er en reparation, nyt tag eller en rygning, kommer jeg meget gerne ud og tager en snak og giver et tilbud. Det er fuldstændig uforpligtende, og koster ingenting.

Jeg udfører alt tækkerelateret arbejde med respekt for det gamle håndværk. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.
Jeg skal bare lige bruge et par oplysninger på dig og projektet – meget gerne med billeder – så hører du fra mig hurtigst muligt.

Vil du have gode tilbud på tækkearbejde og stråtag?

Meld dig til mit nyhedsbrev, så samler jeg lidt gode tilbud og godt læsestof. Du kan altid melde dig fra igen med et enkelt klik.